Sí, No, Blanc, Negre, Tens raó, T'equivoques... Hahaha! L'eterna comèdia.

dissabte, 31 de desembre del 2011

Meditació planetària

Tauler astronòmic ritualístic de la Tribu Doble K
Conversa en la comoditat de l'escalfor en temps freds. Conversa en temps de necessitat de parlar. Conversa sobre els astres, i sota la seua protecció.

Repàs del paper i disfressa de cada errant espacial. Invocació a la grandesa dels caminants còsmics. Oferiment sota la il·luminació del foc.

De colp, quietud. Repòs des del terra. Silenci vocal i viatge incessant de pensaments que, poc a poc, es calmen, es dissipen, fins que aquells importants cobren relleu.

Associació planetària, Identificació amb el proïsme. Empatia i comprensió. Conjur astral. Forces rocoses properes al Pare, i titànics mestres gasosos.

Un vell savi, més gran que tots els seus germans junts, i un mític guerrer de pell roja exercint de protector, ens observaven mentre ens exposàvem per primera vegada a l'exterior de la nostra humida, càlida i confortable llar. Eren tots dos testimonis de la nostra primera aparició, i del nostre recent homenatge.

Meditació conjunta. Dos esperits: un piromorf i l'altre amb arrels. Flames i vegetació, lluny de destruir-se mútuament, es donen suport i s'enforteixen. Simbologia mística, espiritual, profunda, connectora. Descans i simpatia. Comiat, i fins aviat!

1 comentari:

  1. Al habla el piromorfo: Una experiencia y compañía excelentes. Gracias por todo, hermano.

    ResponElimina